Duiken Mauritius

Duikvakantie Mauritius biedt EWDR niet meer aan

Maps

Direct naar alle accommodaties

Duikvakantie Mauritius

Mauritius is een heerlijke strandbestemming waar je ook lekker kunt duiken! Een duikbestemming in Afrika gelegen in de Indische oceaan. Een duikvakantie naar Mauritius is ideaal voor de beginnende duiker.

Tegenvallende duikervaringen heeft EWDR er toe doen besluiten Mauritius niet meer in het aanbod op te nemen

Rond Mauritius ligt een barrière rif, dat opgebouwd is uit meer dan 200 soorten koraal. In het noordelijke gedeelte van Mauritius zijn de riffen het mooist. Door het rif is de zee gevuld met veel verschillende vissen. Zowel permanente rif bewoners als kreeften en keizersvissen maar ook de jagers komen naar het rif. Maar duiken op Mauritius beperkt zich niet alleen tot de riffen. Er zijn een aantal wrakken uit de tijd van Napoleon en –vanwege de vulkanische oorsprong- een aantal grotten. Er wordt rond het hele eiland gedoken maar vanwege de rustige ligging vooral in het noordwesten. Duikstekken Trou-aux-Biches en Grand Baie liggen op korte afstand van de duikschool.

Duikreizen Mauritius, Duiken Mauritius, Duikreis Mauritius, Duikvakantie Mauritius

Terug naar vorige pagina

Duikseizoen Mauritius

Het gehele jaar heeft Mauritius een zeer aangenaam klimaat voor een duikreis. Omdat het eiland vlak onder de evenaar ligt is er sprake van een zeer constante temperatuur. Op Mauritius komt geen winter voor! Wel is er een zomerperiode op Mauritius, van november tot mei. In die periode liggen de temperaturen rond de 25-33 graden. Aan de kust is het nog iets warmer. De watertemperaturen variëren van 20 tot een lekkere 28 graden.

Prima hotels

De reden dat veel huwelijksreizen Mauritius als eindbestemming hebben is omdat de hotels van zeer goede kwaliteit zijn. Er zijn zowel zeer luxe hotels maar ook leuke kleinere en gezellige hotels. Mauritius is natuurlijk niet alleen een eiland voor een huwelijksreis. Er is genoeg te doen en het prachtige lange en witte strand is er voor iedereen. Perfect voor een strandvakantie naar Mauritus.

  Duikreizen Mauritius, Duiken Mauritius, Duikreis Mauritius, Duikvakantie Mauritius Duikreizen Mauritius, Duiken Mauritius, Duikreis Mauritius, Duikvakantie Mauritius Duikreizen Mauritius, Duiken Mauritius, Duikreis Mauritius, Duikvakantie Mauritius

Kies hier uw accommodatie

Huis

Hibiscus Resort Mauritius

Mauritius

 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Rating
Hibiscus Resort Mauritius
 • EWDR biedt Mauritius niet meer aan
 • Tegenvallende recensies
 • en minder goede duikervaringen
 • Alternatief is Seychellen of Zanzibar
Meer informatie Reis samenstellen
Naar top van pagina