Duikreizen in Europa

Lekker dichtbij: duikreizen in Europa

Maps

Duikreizen in Europa

Duikreizen in Europa, dat betekent duiken dicht bij huis. Je hoeft niet ver te reizen om leuke duiken te maken. Duiken in Europa is daarnaast nog eens heel betaalbaar. Europa biedt tal van duikbestemmingen: in de Atlantische Oceaan, de Middellandse zee en in bergmeren.

Noordpool

De Arctic duikexpedities nemen u mee naar de onontdekte gebieden van Spitsbergen, Groenland, Noord-Noorwegen en Lofoten. Een ware belevenis in de wildernis van de ijsbergen, ijsberen, kreeften, zeesterren, mosselen, walrussen, walvissen en de zeldzame Groenlandse walvis.

Duiken in Europa: Noordpool

Lanzarote en La Palma

Deze twee Canarische eilanden zijn heerlijk makkelijke eilanden waar je uitstekend onder water kunt vermaken. Op La Palma worden er voornamelijk kantduiken gemaakt. Voor duikreizen in Europa is Lanzarote erg aantrekkelijk voor bootduiken.

Duikreizen in Europa

De Azoren

Wil je blauwe haaien, makohaaien en scholen mobula’s zien dan hoef je niet meer de halve wereld over te vliegen. Aan de rand van Europa liggen de Azoren waar al dat moois op je ligt te wachten!

Turkije

Duiken in Turkije is genieten van een uitzonderlijke natuurpracht in een gemoedelijke omgeving met voortreffelijke keuken. Geografisch hoort Turkije natuurlijk bij Azië maar omdat de duiken in de Middellandse zee gemaakt worden rekenen we Turkije bij Europa.

Duikreizen in Europa

Terug naar vorige pagina

Noord Cyprus

Nog een Middellandse zee bestemming, wil je duikreizen in europa maken: Noord Cyprus. Als je van duiken en geschiedenis houdt, kom dan eens een weekje duiken in Kyrenia of Karpaz. Als je je openstelt voor oude vondsten, kloven en enorme rotspartijen, dan is Noord Cyprus een aantrekkelijke en ook nog eens zeer betaalbare duikbestemming voor een van de historische duikreizen in Europa.

Duikreizen in europa

Oostenrijk

Tussen alle exotische bestemmingen, koraalriffen, kleurrijke vissen en verre vliegreizen is Oostenrijk geen typische duikbestemming. Toch bieden we duiken in Oostenrijk al jaren met veel plezier aan. Dit komt door de geweldige mix van bereikbaarheid, leuke duiken en Oostenrijkse gezelligheid! Voor liefhebbers voor ijsduiken, is dit ook een perfecte bestemming voor in de winter.

Ben je geïnteresseerd in duikreizen in Europa, lekker dichtbij? Vraag hier gratis een offerte aan.

Duikreizen in Europa

 

 

MapsKies uw bestemming in Europa

    Azoren_duiken_Pico_CW_Azores_Horta_Sao_Miguel_Princess_Alice_decentlineTurkije_duiken_Kas_Diving_hotel_resort_maki_kruik_duikerTurkije_duiken_Kas_Diving_hotel_resort_maki_schildpad Azoren_duiken_Pico_CW_Azores_Horta_Sao_Miguel_Princess_Alice_shark_expedition_Peter Azoren_duiken_Pico_CW_Azores_Horta_Sao_Miguel_Princess_Alice_Faial

Naar top van pagina